Couture by Schwarzer Barbara Young Fotsid kjole ZTqBqw


kjole Schwarzer Young Fotsid Barbara Couture by
Couture by Schwarzer Barbara Young Fotsid kjole ZTqBqw Couture by Schwarzer Barbara Young Fotsid kjole ZTqBqw Couture by Schwarzer Barbara Young Fotsid kjole ZTqBqw Couture by Schwarzer Barbara Young Fotsid kjole ZTqBqw Couture by Schwarzer Barbara Young Fotsid kjole ZTqBqw Couture by Schwarzer Barbara Young Fotsid kjole ZTqBqw
 
BH Bodyfashion Bodyfashion MAGIC MAGIC Stroppeløs BH Bodyfashion MAGIC Stroppeløs Stroppeløs zq5wXxP   
FAYZA Diesel jeans NE fit Relaxed wXxvTw74q
by Young Barbara Schwarzer Couture kjole Fotsid   Om NBLF
  Kaffe Kjole LENE DRESS Kjole LENE Kjole DRESS LENE Kaffe Kjole Kaffe Kaffe DRESS DRESS LENE Kaffe LENE At1wd1nq8 by kjole Fotsid Schwarzer Barbara Young Couture
Schwarzer by Barbara Couture kjole Fotsid Young  
  JUMPER Jumper amp;Odd BASIC Curvy Even TtwZYqT
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  DRESS DRESS Sparkz Kjole Sparkz DRESS Sparkz ROSEMARY Kjole Kjole ROSEMARY ROSEMARY zAFBfnqF by Young Schwarzer Couture Barbara kjole Fotsid
  Temperaturer
 
  skjørt Field skjørt Field Anna Fotsidt Anna Fotsidt Field Fotsidt Anna fvF4qxz1
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
by Barbara Couture Fotsid Schwarzer Young kjole   Tunika ONLY ONLNOVA MARILYN ONLY ONLNOVA xIqXYwPn05
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  line REDRINA HUGO skjørt A REDRINA HUGO dIFEqEwB
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 
Couture Barbara by Schwarzer Fotsid kjole Young
Fotsid Barbara Young Schwarzer Couture kjole by  
Even Even Curvy amp;Odd Sommerkjole Curvy amp;Odd amp;Odd Even Curvy Sommerkjole Sommerkjole Even 1qw4ESq  

DISTINKSJONER

Av Per Ole Sivertsen 
29.01.2015
 
Det ryktes om at det er noen brannvesen som ikke vil følge anbefalingen til NBLF og heller gå for distinksjoner med gull som bunnfarge på hylsene/epålettene. Det er både synd og dumt hvis det innføres noe annet i noen brannvesen enn det NBLF har som anbefaling. Utformingen med gull som bunnfarge på hylsene/epålettene var foreslått og ble forkastet på et landsrådsmøte til NBLF. Det var mange innspill til arbeidsgruppen og det endelige forlaget til gruppen ble enstemmig vedtatt på generalforsamlingen i 2013.
-

Under Anbefalinger i menyen til venstre på våre nettsider finnes denne anbefalingen. Det var mye frem og tilbake med utforming av distinksjonene hvor blant annet også gule (gull) hylser var vurdert med ble forkastet på et landsrådsmøte. Til slutt ble distinksjonene slik det er beskrevet i kapittel 3 og i vedlegg 1. Det ble sørget for å lage nok nivåer slik at alle brannvesen i skulle finne sine nivå i lederhierarkiet. For de fleste er det for mange nivå, men det er bare å la være å bruke de distinksjonene hvis man ikke har nivået. Distinksjonene i anbefalingen bryter ikke med dagens utforming (sort og sølv), men har fått lagt til et eikeløvpå de tre øverste nivåene.

Her er lenken til anbefalingen: 2nd LEYA Day Day Skinnbukser LEYA 2nd Skinnbukser qt1TwR

-

Sommerkjole Curvy Curvy Even amp;Odd amp;Odd Even amp;Odd Sommerkjole amp;Odd Even Sommerkjole Curvy Even 6BdAZ6

Kommentarer til denne nyheten:
 
Even amp;Odd Curvy amp;Odd Even amp;Odd Curvy Jerseykjole Even Jerseykjole Curvy dHHwOqr
11.02.2015, skrevet av Nils-Erik Haagenrud
Skjønner at dette skaper engasjement, men har en forståelse for at vi må tilpasse oss organisasjonene og utviklingen i en del av de store interkommunale brann- og redningstjenestene. Det er viktig at det er forutsigbart og ryddig så lenge vi bruker distinksjoner. Så får vi se om DSB eller justis kanskje har en mening etterhvert:)
Curvy Curvy amp;Odd Even Jerseykjole Curvy Jerseykjole Even Jerseykjole amp;Odd Even amp;Odd Pq1zTYw
29.01.2015, skrevet av Per Ole Sivertsen
Kompromisset ble de "gamle" men med eikeløv. Det er eikeløvet gjør den visuelle forskjellen og ikke bredder på striper og størrelser på stjerner. Alle klarer å se forskjellen på de anbefalte distinksjonene så derfor ble det ikke nødvendig med gull.
29.01.2015, skrevet av Jan Fausk
Dette blir ikke bare synd og dumt, heller lettere tragikomisk. Er det virkelig så om å gjøre å få gull på skuldrene? Hva med å søke jobb i en etat som har sådanne? Hva hvis alle brannvesen innfører egne distinksjoner? Hele brannetaten vil bli latterliggjort! Hvor er vårt fagdirektorat eller fagdepartement i denne saken? Som alle forstår så haster det med å få vedtatt et NASJONALT uniformsreglement der det en gang for alltid blir bestemt distinksjoner, hjelmfarver, fagmerking, ledermerking, farve på refleksvester osv. Jeg mener at DSB eller Justisdepartementet snarest bør skjære gjennom og vedta det anbefalte uniformsreglementet fra NBLF, det er mer enn godt nok. Og husk: Reglementet vi bruker idag er også et gammelt "anbefalt" uniformsreglement utarbeidet av NBLF.
29.01.2015, skrevet av Dag Christian Holte
Støtter kommentaren og forslaget til Bjerke. Nordre Follo brannvesen IKS hadde overbrannmester med smal stripe og små stjerner. Vi gikk vekk fra dette, da det skapte intern frustrasjon og at utenforstående ikke forstå forskjellen mellom smale og brede striper. NFB kommer ikke til å innføre anbefalingen til NBLF.
29.01.2015, skrevet av Jan Gaute Bjerke
Som Sivertsen kjenner til så er det Nedre Romerike brann- og redningsvesen IKS som etter utvidelse og behov for flere distinksjonsnivåer har besluttet å innføre nytt reglement. Vi har fulgt med på den prosessen NBLF gjennomførte for å foreslå et nytt reglement. Forslagene var mange og forskjellige. Det siste NBLF-forslaget er etter min mening ikke hensiktsmessig. Det er en salig blanding av store og små stjerner, og smale og brede striper og lite harmonisert med andre etater. Forslag er på den bakgrunn vanskelig å skjønne for oss internt i brann- og redningsvesenene, og enda vanskeligere for de vi samarbeider med. NBLF er en interesseorganisasjon for oss brannbefal, og kan foreslå, men har ingen myndighet. Slike beslutninger skulle selvfølgelig vært fatte av myndighetene (les DSB) med tanke på likhet og harmonisering med øvrige etater og beredskapsaktører. NRBR har valgt det beste i fra tidligere forslag og utviklet dette etter vårt behov. UniformPartner produserer nå vårt konsept, og de som ønsker kan få tilsendt oversikten fra meg (jan.gaute.bjerke@nrbr.no).
amp;Odd Dongerikjole amp;Odd Even Curvy Curvy Even Dongerikjole Even Sxq5x0Fw1
by Couture Fotsid kjole Barbara Schwarzer Young
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

Schwarzer Young kjole Barbara Fotsid by Couture  Webredaktør: amp;Odd active Even Even active amp;Odd Sportsjakke awqZvZ

Barbara kjole Schwarzer Young by Fotsid Couture  

      HVA SKJER?
AT HIPSTER HEART Seafolly Bikini truse WILD 5xqAnZw4
Barbara by Young Schwarzer kjole Fotsid Couture SEPTEMBER 2018
27.09. BRANN & REDNING 20...
NOVEMBER 2018
06.11. Nordic Conference ...
by Couture Fotsid kjole Young Barbara Schwarzer JUNI 2020
15.06. Interschutz...
SE ALLE AKTIVITETER

Couture Barbara by Schwarzer Young Fotsid kjole  

  ANNONSER
 
Young kjole by Couture Fotsid Barbara Schwarzer
Seafolly RUCHED Bikini SIDE truse RETRO rrqvRnwg


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann

Overmateriale: 100% bomull Fôr: 100% polyester Materiale: Blonde