shirts Sixty T med OAKES print Miss
Meny
Skinnbukser Selected SLFMIA PANT Femme CROPPED wqZwPg1nU
NMS har foreninger, grupper og fellesskap over hele landet. Felles for dem er et ønske om å dele troen på Jesus, utrydde fattigdom og bekjempe urettferdighet.

Misjonsforeningene har en lang tradisjon i organisasjonen, de første foreningene så dagens lys allerede før NMS ble stiftet, og det lokale engasjementet har vært avgjørende for å bygge organisasjonen.

Lokale fellesskap som ivrer for å dele troen på Jesus, bekjempe urettferdighet og utrydde fattigdom er en sentral og viktig del av NMS, og er helt avgjørende for at en skal kunne drive arbeidet en gjør rundt om i verden.

Vi er derfor takknemlige, både for de tradisjonelle misjonsforeningene og for nye former for fellesskap, som hver på sin måte bidrar til å skape engasjement for arbeidet, gjennom forbønn, aktiviteter, engasjement i organisasjonsdemokrati og økonomisk støtte. Eksempler på grupper som er meldt inn i NMS er:

Rådgiver for foreninger og fellesskap

Ansvarlig for å utvikle materiell til bruk i foreninger/grupper er Marta Dale. Ta gjerne kontakt med henne om du har spørsmål, tanker eller ideer tilknyttet ressursbanken.

Kontaktinformasjon:
Telefon: +47 51 51 61 20
E-post: martad@nms.no

 

Ressurser           

NMS har mange ressurser som du kan bruke i din forening eller i ditt fellesskap. Vil du se alle ressursene vi har tilgjengelig, går du inn her.

Start en forening

Har du ønske om å starte en forening? Fyll inn skjemaet under her, så tar vi kontakt.

Start en forening

print shirts Miss OAKES T Sixty med

INFORMASJON OM FORENINGEN

INFORMASJON OM STYRELEDER

Sixty print shirts Miss T OAKES med
Sixty print Miss T OAKES med shirts dnn4qXSp Sixty print Miss T OAKES med shirts dnn4qXSp Sixty print Miss T OAKES med shirts dnn4qXSp Sixty print Miss T OAKES med shirts dnn4qXSp
Sixty shirts Miss T med OAKES print Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow OAKES Sixty Miss print med T shirts T Miss shirts print OAKES Sixty med Facebook Twitter Instagram Moda VMDOTTY OVERSIZE Vero BOATNECK Jumper Ywd4qY5 Youtube Vimeo Email Tro OAKES Sixty med Miss print T shirts Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp med T Sixty print shirts OAKES Miss
Overmateriale: 100% bomull Materiale: Jersey Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C