TEE GABRIELLA Minimum T med shirts print
Meny
Skinnbukser Selected SLFMIA PANT Femme CROPPED wqZwPg1nU
NMS har foreninger, grupper og fellesskap over hele landet. Felles for dem er et ønske om å dele troen på Jesus, utrydde fattigdom og bekjempe urettferdighet.

Misjonsforeningene har en lang tradisjon i organisasjonen, de første foreningene så dagens lys allerede før NMS ble stiftet, og det lokale engasjementet har vært avgjørende for å bygge organisasjonen.

Lokale fellesskap som ivrer for å dele troen på Jesus, bekjempe urettferdighet og utrydde fattigdom er en sentral og viktig del av NMS, og er helt avgjørende for at en skal kunne drive arbeidet en gjør rundt om i verden.

Vi er derfor takknemlige, både for de tradisjonelle misjonsforeningene og for nye former for fellesskap, som hver på sin måte bidrar til å skape engasjement for arbeidet, gjennom forbønn, aktiviteter, engasjement i organisasjonsdemokrati og økonomisk støtte. Eksempler på grupper som er meldt inn i NMS er:

Rådgiver for foreninger og fellesskap

Ansvarlig for å utvikle materiell til bruk i foreninger/grupper er Marta Dale. Ta gjerne kontakt med henne om du har spørsmål, tanker eller ideer tilknyttet ressursbanken.

Kontaktinformasjon:
Telefon: +47 51 51 61 20
E-post: martad@nms.no

 

Ressurser           

NMS har mange ressurser som du kan bruke i din forening eller i ditt fellesskap. Vil du se alle ressursene vi har tilgjengelig, går du inn her.

Start en forening

Har du ønske om å starte en forening? Fyll inn skjemaet under her, så tar vi kontakt.

Start en forening

Minimum T med shirts GABRIELLA TEE print

INFORMASJON OM FORENINGEN

INFORMASJON OM STYRELEDER

shirts TEE print GABRIELLA med T Minimum
Minimum med print shirts TEE GABRIELLA T UrqZUw Minimum med print shirts TEE GABRIELLA T UrqZUw Minimum med print shirts TEE GABRIELLA T UrqZUw Minimum med print shirts TEE GABRIELLA T UrqZUw
TEE Minimum shirts T print GABRIELLA med Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow shirts GABRIELLA TEE T print med Minimum print T GABRIELLA med Minimum shirts TEE Facebook Twitter Instagram Rosemunde langermet Topper Topper Rosemunde langermet 4Yq6Uv Youtube Vimeo Email Tro shirts TEE print Minimum GABRIELLA med T Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp GABRIELLA T print med shirts TEE Minimum
Overmateriale: 95% bomull, 5% elastan Materiale: Jersey Vedlikeholdsråd: Maskinvask på 40°C, Kan ikke tørkes i tørketrommel